Hoe werkt het?

Hoe gaan we te werk?

Een transparante persoonlijke aanpak

Lees hieronder de verschillende stappen die we doorlopen en hoe we van een kennismakingsgesprek tot een mooie scan en/of 3d-print komen. Contacteer ons gerust bij eventuele vragen.

Afspraak

Maak een afspraak met 3D Selfies. Kom 10 minuten vóór uw geplande tijd.
Hoewel elke scan slechts een fractie van een seconde duurt, laten we u 10 minuten vroeger komen zodanig dat we u kunnen begeleiden bij het proces en ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Afhankelijk van de hoeveelheid mensen en/of het onderwerp dat moet worden ingescand, duurt elke scan sessie ongeveer 15 minuten tot een uur.

Bezoek

Reserveer en bezoek ons in onze galerij. Kies uw houding, schaalgrootte en opties, en maak je klaar voor de bliksemsnelle scan.

3D Scannen

Onze zelfontworpen fotogrammetrie 3D scanner maakt het mogelijk om een volledige 3D scan te nemen sneller dan het knipperen van een oog.

Het multi-camera systeem garandeert geen schade aan uw lichaam. Wij kunnen meerdere scans van je nemen in verschillende poses. Elke scan neemt dezelfde tijd in beslag als het nemen van een gewone foto.

Post Productie

Nadat het 3D scan-systeem de vorm van alle zichtbare details geanalyseerd heeft, zorgen we ervoor dat je evenbeeld zo levensecht mogelijk wordt.

Er is altijd een beetje opruimwerk in de afwerking van een 3D model alvorens deze af te drukken of te gebruiken in een animatie (vb. website)

3D Printing

Volledige kleurenafdrukken zijn het meest populaire.

Uw beeldjes kunnen worden afgedrukt in volledige kleur en in vele verschillende formaten.

Het afleveren

Zodra uw beeldje in de productiefase is geperfectioneerd is het klaar voor verzending.
U heeft de keuze om uw beeldje of afdruk te laten versturen via onze pakjesdienst of deze zelf op te halen in ons verdeelpunt @ My Wish te Dendermonde.